Nieuwste berichten

Nieuws archief

Onderwerpen


« | Main | »

Mijn HiFi is niet meer…

Geplaatst door: emile | January 17, 2011

NIJMEGEN – Mijn HiFi uit Nijmegen stopt en wordt overgenomen door Hobo HiFi. Op de site wordt daar het volgende over gezegd: “Na bijna 30 jaar geeft de oprichter en naamgever van Mijn Hifi, Henk van der Mijn, het stokje over aan een nieuwe eigenaar: HOBO hifi .

HOBO hifi, ruim 35 jaar geleden begonnen met één van de eerste echte hifiwinkels, in Arnhem, heeft zich in de loop van de jaren ontwikkeld tot een serieus bedrijf met inmiddels 17 gespecialiseerde winkels in Nederland, waar men zich toelegt op de verkoop van hoogwaardig beeld en geluid. In de vaste overtuiging dat in de huidige zeer competitieve tijden een bedrijf als HOBO hifi zijn klanten meer mogelijkheden kan bieden dan een toch relatief klein bedrijf als Mijn Hifi, geloven wij dat dit een goede beslissing is voor alle betrokken partijen, niet in het minst voor u als klant. U zult in de nieuwe HOBO hifi  Nijmegen de bekende gezichten van Marcel Frenk en Berry Janssen blijven zien, die u als vanouds met raad en daad zullen blijven bijstaan. Nu echter met de steun in de rug van een groot, goed geoutilleerd bedrijf, dat u nu en in de toekomst nóg meer zal kunnen bieden dan u reeds gewend was.”

Ik moet zeggen dat het mij enigszins raakt, aangezien ik vroeger regelmatig over de vloer kwam en daar mijn eerste serieuze audio apparatuur kocht. Mijn HiFi zag ik in die dagen dan ook als een instituut. Ik wens Henk van der Mijn het allerbeste en het personeel veel succes bij deze nieuwe uitdaging.

Categorie: Audio nieuws | Reageer »

Reacties

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.